Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali dezvăluie motivul pentru care nu crede în ştiinţă: "E lepădare de Hristos"

Gigi Becali dezvăluie motivul pentru care nu crede în ştiinţă: "E lepădare de Hristos"

„Dacă tu mă îndemni pe mine spre ceva ce nu e al lui Dumnezeu, nu fac", spune Gigi Becali care explică diferența dintre știința de azi şi medicii şi medicamentele făcute prin Dumnezeu.

Gigi Becali dezvăluie motivul pentru care nu crede în ştiinţă: "E lepădare de Hristos"
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2021   •   17:50

Cunoscut pentru numeroasele acte de caritate, multe din acestea făcute în mare taină, finanțatorul FCSB, Gigi Becali  a explicat de ce nu crede în știință.

„Eu nu fac propagandă. Eu vorbesc pentru creștinii mei, pentru mama mea și frații mei, cu care mă împărtășesc. Lor le spun că eu nu mă vaccinez", a spus Gigi Becali potrivit gsp.ro

„Eu nu cred în știință, cred în Dumnezeu!"

Eu plătesc statului impozite și respect legile și dau lui Dumnezeu ce e al lui Dumnezeu. Dacă tu mă îndemni pe mine spre ceva ce nu e al lui Dumnezeu, nu fac.(...)

Eu vaccin nu fac! De ce? Păi dacă Sfinții Părinți spun că vaccinul este lepădare, eu nu mă lepăd de Hristos chiar dacă îmi tai capul. (...)Eu cred în Dumnezeu.

„Nu mă lepăd de Dumnezeu"

Aa, cred în medicii pe care Dumnezeu i-a pus și în medicamentele pe care El le-a făcut. Dar Sfinții Părinți spun să nu fac vaccin, iar eu cred în ei. Nu mă lepăd de Dumnezeu”, a mai explicat patronul FCSB, Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Crăciun
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close