Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, despre ultima dorință a lui Ion Dichiseanu: "Dacă e să fii cu Hristos, nu poţi să fii cu femeile continuu"

Gigi Becali, despre ultima dorință a lui Ion Dichiseanu: "Dacă e să fii cu Hristos, nu poţi să fii cu femeile continuu"

Gigi Becali şi-a exprimat public nemulţumirea faţă de ultima dorință a lui Ion Dichiseanu ca mașina mortuară să fie condusă de o femeie.

Gigi Becali, despre ultima dorință a lui Ion Dichiseanu: "Dacă e să fii cu Hristos, nu poţi să fii cu femeile continuu"
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    22 Mai 2021   •   21:41

"Nu se face aşa ceva. Să-l ierte Dumnezeu pentru ce a făcut. S-a gândit până şi la moarte... tot cu femeile. Dacă e să fii cu Hristos nu poţi să fii cu femeile încontinuu. Tre să laşi femeile", a declarat Gigi Becali la înmormântarea lui Ion Dichiseanu, potrivit Observator. 

Marele actor Ion Dichiseanu a fost condus astăzi pe ultimul drum. Cortegiul a plecat de la Teatrul Nottara spre Cimitirul Bellu. Artistul a beneficiat de onoruri militare, el fiind decorat, de altfel, de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul "Serviciul Credincios" în grad de ofițer.

Maestrul a fost înmormântat în sicriu alb, în haine albe, iar mașina mortuară a fost condusă de o femeie, așa cum și-a dorit Ion Dichiseanu.

"Pentru mine este o adevărată onoare să am acest privilegiu. Din nefericire este un lucru foarte trist pentru întreaga țară, pentru întreaga națiune faptul că domnul Dichiseanu a plecat de lângă noi.

Era un suflet de aur, o persoană și un artist cum rar mai întâlnești. La ora 10:00 vom plecat de aici (n.r Teatrul Nottara), vom face oprire în fața casei domnului Dichiseanu, așa își dorește fiica să își i-a la revedere și de la casă.

Este un moment foarte greu pentru toată lumea, pentru fiica domnului Ion Dichiseanu este un moment cumplit, nu își poate stăpâni lacrimile. Apoi ne vom opri direct la cimitir", a spus pentru Antena 3, Gabi Lucuţar, femeia care va conduce dricul lui Ion Dichiseanu.

×
Subiecte în articol: Ion Dichiseanu Gigi Becali Klaus Iohannis
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close