Antena 3 CNN Actualitate Gorj. O tânără a murit deoarece ambulanţa a întârziat două ore

Gorj. O tânără a murit deoarece ambulanţa a întârziat două ore

Gorj. O tânără a murit deoarece ambulanţa a întârziat două ore
12 Ian 2008   •   09:36

O tânără de 20 de ani din judetul Gorj a murit pentru că ambulanţa a ajuns prea târziu. Fetei i s-a făcut rău, şi minute în şir, oamenii au sunat la serviciul de urgenţă după ajutor. Când a ajuns salvarea, după aproape două ore de la apel, nu s-a mai putut face nimic. Tânăra lucra la un bar din comuna gorjană Săuleşti. Vineri seară a ieşit pentru câteva minute afară pentru a vorbi cu doi prieteni. Când a vrut să intre din nou în bar, i s-a făcut rău. Cei care erau în zonă au sunat imediat la numărul de urgenţă 112 şi la ambulanţă. Numai că ambulanţa nu mai venea, iar fata se simţea din ce în ce mai rău. Au trecut aproape două ore până când a ajuns salvarea, însă a fost prea târziu.

Oamenii susţin că, după ce că a întârziat, ambulanţa nu avea nici dotările necesare, iar mama tinerei spune că fiica sa nu avea probleme de sănătate. Cei din conducerea Serviciului de Ambulanţă Gorj susţin că întârzierea nu a fost aşa de mare şi că s-a ajuns mai greu din cauza ceţii.

Autopsia a arătat că pacienta suferea din naştere de o malformaţie a aortei, care putea s-o ucidă oricând. Ancheta deschisă de autorităţi s-a încheiat fără vinovaţi. Dincolo de disperare, acuzaţiile familiei sunt întemeiate pe renumele prost pe care a ajuns să-l aibă serviciul de ambulanţă. Acest caz nu e singular. Este doar cel mai recent dintr-o serie neagră în care salvarea a fost acuzată că nu-şi face datoria.

Antena3.ro

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close