Antena 3 CNN Actualitate Grecia a decis în sfârșit cum va proceda în cazul turiștilor din alte țări. Sezonul reîncepe pe 15 iunie

Grecia a decis în sfârșit cum va proceda în cazul turiștilor din alte țări. Sezonul reîncepe pe 15 iunie

Sezonul turistic în Grecia va reîncepe din 15 iunie, iar zborurile internaţionale vor fi reluate de la 1 iulie, anunţă Guvernul de la Atena, potrivit agenţiei Associated Press.

Grecia a decis în sfârșit cum va proceda în cazul turiștilor din alte țări. Sezonul reîncepe pe 15 iunie
Sursa foto: Pixabay.com
20 Mai 2020   •   21:06

Hotelurile se redeschid pe 15 iunie în Grecia, iar turiştii din unele ţări vor putea ajunge pe teritoriul ţării. Cursele aeriene spre Grecia vor fi reluate de la 1 iulie.

Turiştii vor fi supuşi în mod aleatoriu la teste pentru depistarea Covid-19 şi vor fi respectate "protocoalele generale de sănătate", a declarat premierul Kyriakos Mitsotakis, potrivit Mediafax.

Ministrul Turismului, Harry Theoharis, a comunicat că lista ţărilor ai căror cetăţeni vor putea ajunge în Grecia va fi anunţată la sfârşitul lunii mai. Lista va fi realizată pe baza "criteriilor epidemiologice", a subliniat ministrul Turismului.

Pe lista iniţială vor fi ţările din Balcani, ţările baltice, Germania şi state din vecinătatea Greciei, precum Republica Cipru şi Israel.

Persoanele care ajung în Grecia nu vor fi plasate automat în carantină, dar autorităţile au dreptul de a efectua teste pentru coronavirus prin sondaj.

×
Subiecte în articol: Grecia
Parteneri
Horoscop 6 iunie 2023. Berbecii au idei geniale, Racii se adaptează
x close