Antena 3 CNN Actualitate Grecul şantajat de patronul Brenac susţine că este ameninţat şi acum cu moartea

Grecul şantajat de patronul Brenac susţine că este ameninţat şi acum cu moartea

Grecul şantajat de patronul Brenac susţine că este ameninţat şi acum cu moartea
11 Mar 2008   •   21:52

Grecul şantajat de patronul Brenac susţine că este şi acum ameninţat cu moartea, deşi omul pe care l-a denunţat este după gratii. Ioannis Nonis a povestit că a fost forţat cu cuţitul la gât să-şi dea averea pe nimic. De cealaltă parte, unul dintre bodyguarzi, audiat marţi de procurori, susţine că nu l-a atins pe Nonis.

Patron al unei agenţii de turism, Ioannis Nonis este cel care l-a reclamat pe Malideros. Nonis susţine că în ultimii ani a pierdut mai mult de 7 milioane de euro. “Toate proprietăţile noastre, moştenire de la familia mea şi de la mama mea din Grecia fără să-l cunosc şi fără să am nici o legătură cu omul acesta astăzi sunt proprietăţile lui”, acuză Nonis.

Grecul şantajat susţine că patronul Brenac l-a ameninţat tot timpul cu relaţiile sale printre oamenii politici, serviciile secrete şi procurorii din România. Anchetatorii l-au audiat marţi şi pe un angajat al lui Malideros, acuzat că l-ar fi ameninţat pe Nonis. Nicuşor Iascov se declară însă nevinovat. “Nu sunt vinovat şi cu asta basta. Ce se poate întâmpla?”

Theodoros Malideros, al doilea investitor grec din ţara noastră, a fost arestat vineri pentru 29 de zile. Recursul său va fi judecat miercuri.

Antena 3

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close