Antena 3 CNN Actualitate Grevă la tabăra Năvodari. Directorul a fost demis

Grevă la tabăra Năvodari. Directorul a fost demis

Grevă la tabăra Năvodari. Directorul a fost demis
17 Aug 2007   •   16:46

Spiritele s-au încins din nou în tabăra Delfinul de la Năvodari. Aproximativ 80 de angajaţi au protestat vineri împotriva demiterii directorului Dan Nicolae Rahău. Acesta a fost demis după ce luna trecută aproape o sută de copii din tabără au fost infestaţi cu salmonella. Angajaţii taberei de la Năvodari au intrat vineri în grevă japoneză în semn de protest faţă de demiterea directorului. Profesorii şi salvamarii detaşaţi în tabără au ameninţat că vor pleca acasă şi vor lăsa copiii fără supraveghere dacă nu li se rezolvă revendicările.

?Domnul Rahău e directorul nostru! Datorită dânsului am reuşit să punem la punct tabăra după salmonella. Rahău e iubit de tot personalul?, a declarat şeful Postului Salvamari Aurel Banu. ?Dacă nu se revine asupra deciziei, noi plecăm acasă luni la ora 18?, a subliniat angajatul.

Conducerea societăţii care administrează tabăra susţine că angajaţii nu au o bază legală pentru protestul lor.

Fostul director al taberei se apără şi spune că demiterea lui este nestatutară. ?Eu ştiu că decizia a fost luată de Comitetul Director, care nu are acest drept, şi nu de Consiliul de Administraţie?, a precizat directorul demis, Dan Nicolae Rahău. Acesta se află în concediu medical, iar decizia de demitere nu poate fi pusă în aplicare până când nu va reveni la serviciu.

Antena 3

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close