Antena 3 CNN Actualitate "Gura de Rai", locul misterios de pe Platoul Bucegi: "Esența poporului român, ascunsă în vârful munților"

"Gura de Rai", locul misterios de pe Platoul Bucegi: "Esența poporului român, ascunsă în vârful munților"

Platoul Bucegi ascunde bogății unice în lume. Misterele energetice, apa vie de la cele șapte izvoare, comorile ascunse ale dacilor. ”Prin tălpi, energia pământului nu mai are bariere”, spune Andrei Chiriac.

"Gura de Rai", locul misterios de pe Platoul Bucegi: "Esența poporului român, ascunsă în vârful munților"
Sursa foto: Antena 3
01 Aug 2020   •   22:04

E o libertate pe care nu o poți descrie și nu o poți compara cu absolut nimic”, declară actorul Daniel Nuță.

Misterele energiei din Platoul Bucegi, apa vie de la cele 7 izvoare, comorile ascunse ale dacilor, iubirea de frați, salvarea care vine din tradițiile de mii de ani. Toate prinse în imagini unice filmate în locurile unde puțini ajung. Caii liberi care alergă în munți, energia pământului prinsă în tălpile goale…

Voi cu Voicu. Despre iubire, iertare și terapiile vechi de mii de ani

Tradițiile dacice păstrate în platoul Bucegi

Mirela Voicu și invitații săi, regizorul Andrei Chiriac și actorul Daniel Nuțu, au vorbit, sâmbătă, la emisiunea ”Voi cu Voicu” despre toate acestea și despre un serial curajos filmat în toate punctele energetice ale României - Egregora.

Misterele din inima munților. Esența poporului român, ascunsă în vârful munților 

Eram în zona Gura de Rai și cineva m-a abordat. Voia să ajungă cu GPS-ul în zonă, ceea ce este imposibil. GPS-ul îi arăta undeva mai în vale zona Gura de Rai. (...)Sunt foarte mulți oameni, foarte multe structuri străine, de ce nu, care doresc să pătrundă în misterele zonei prin tot felul de mijloace. Se folosesc de tehnologie avansată pentru a căuta nu știu ce secrete pe aici, dar pățesc tot felul de neplăceri. Au fost niște accidente, pentru că nu se apropie de acest templu cu smerenie și inimă curată”, a dezvăluit regizorul Andrei Chiriac.

Triunghiul energetic din Bucegi

O zonă de un kilometru pătrat din zona Bucegilor este asociat cu așa numita Gură de Rai. Aici se spune că nimeni nu obosește, iar funcțiile organismului se activează.

Pe Platoul Munţilor Bucegi, în zona Vârfului Omu, este un loc energetic în care oricât de mult ar urca o persoană, oricât de obosită ar fi, în momentul în care ajunge acolo, totul dispare!

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu Andrei Chiriac Daniel Nuță
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close