Antena 3 Actualitate Guvernul are un nou secretar general, după demisia lui Antonel Tănase

Guvernul are un nou secretar general, după demisia lui Antonel Tănase

de Dan Gabor    |    08 Dec 2020   •   19:15
Guvernul are un nou secretar general, după demisia lui Antonel Tănase
Sursa foto: Agerpres

Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă l-a numit, marți, pe Dragoș Condrea în funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, după demisia lui Antonel Tănase. Condrea a fost director al Direcţiei Juridice din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

„Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă l-a numit astăzi (marți - n.r.) pe Dragoș Condrea în funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. Instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea prim-ministrului, Secretariatul General al Guvernului (SGG) face parte din Aparatul de lucru al Guvernului”, anunță Executivul.

Între 2002 și 2003 a fost director al Direcţiei de Combatere a Corupţiei şi Prevenirea Criminalităţii Organizate din cadrul Corpului de Control al Primului-Ministru-Secretariatul General al Guvernului, iar între 2000 și 2002 a fost şef compartiment juridic al Bankcoop.

În perioada 1998-1999 Condrea a fost şef birou juridic la Bancorex S.A.- Sucursala Victoria, după ce, între între 1996 și 1998 a fost consilier juridic la Bancorex.

 

×
Subiecte în articol: Dragoș Condrea antonel tanase

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close