Antena 3 CNN Actualitate Guvernul aprobă cea de-a doua rectificare bugetară pe anul 2008

Guvernul aprobă cea de-a doua rectificare bugetară pe anul 2008

Guvernul aprobă cea de-a doua rectificare bugetară pe anul 2008
16 Iul 2008   •   09:01

A doua rectificare a bugetului, pe 2008, va fi efectuată în şedinţa de miercuri a Guvernului. Cei mai mulţi bani vor fi alocaţi pentru investiţii. Astfel, ministerele vor primi un miliard de euro, suplimentar, pentru cheltuieli. Principalii beneficiari ai rectificării de buget vor fi Ministerul Transporturilor, cel al Apărării şi cel al Economiei. Jumătate de miliard de euro vor merge numai la Ministerul Transporturilor, pentru traficul feroviar şi pentru repararea drumurilor naţionale.

Şi Ministerul Finanţelor va beneficia de fonduri suplimentare de 376 de milioane de lei pentru finanţarea producţiei de apă grea la unităţile 3 şi 4 ale Centralei de la Cernavodă, dar şi pentru implementarea programului informatic al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. 200 de milioane de lei vor merge la Apărare, în timp ce Ministerul Lucrărilor Publice va primi aproape 2 milioane de lei.

Pe de altă parte, însă, Ministerele Educaţiei, Muncii, Sănătăţii şi Agriculturii nu vor primi nici un leu la această rectificare.

Antena3

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close