Antena 3 CNN Actualitate Guvernul ar putea aproba acordarea tichetelor cadou

Guvernul ar putea aproba acordarea tichetelor cadou

Guvernul ar putea aproba acordarea tichetelor cadou
10 Apr 2008   •   19:06

Guvernul ar putea reveni asupra deciziei de anulare a tichetelor cadou. Partidul liberal a precizat că acordarea acestor bonusuri valorice nu va afecta echilibrul bugetar. Mai mult, ministrul de Finanţe, Varujan Vosganian, va prezenta un raport cu privire la impactul acestor măsuri. Pe de altă parte, profesorii şi cei din administraţie se pregătesc să protesteze. Premierul Călin Popescu Tăriceanu e de părere că acordarea acestor tichete cadou nu va afecta bugetul de stat.

Vicepreşedintele PNL, Eugen Nicolăescu, îl susţine, spunând că tichetele cadou sunt suportabile. Nicolăescu a ţinut să precizeze că Bogdan Olteanu este cel care i-a cerut prim-ministrului o poziţie fermă pe acest subiect.

În replică, social-democraţii ameninţă că nu vor mai vota ordonanţa în Parlament dacă Guvernul nu va reveni asupra deciziei de anulare a tichetelor cadou.

Printre cei care protestează faţă de decizia Guvernului se numără şi profesorii. Cadrele didactice preuniversitare din capitală au intrat în grevă japoneză, iar reprezentanţii a trei federaţii sindicale vor participa la un miting şi la un marş de protest pe 16 aprilie. Totul pentru că guvernanţii nu vor să renunţe la blocarea acordării tichetelor cadou. Şi sindicaliştii din administraţie vor participa la protest.

Antena3.ro

×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close