Antena 3 Actualitate Guvernul reabilitează Palatul Nifon din București. Investiția depășește 12 milioane de euro

Guvernul reabilitează Palatul Nifon din București. Investiția depășește 12 milioane de euro

08 Mai 2019   •   21:57
Guvernul reabilitează Palatul Nifon din București. Investiția depășește 12 milioane de euro

În aceeași zi în care a anunțat salvarea Cazinoului din Constanța, Guvernul dă undă verde salvării uneia dintre cele mai frumoase clădiri din București: Palatul Nifon (Centrul educațional și social pastoral „Nifon Mitropolitul”).

#CNI- Compania Națională de Investiții va reabilita Palatul Nifon (Centrul educațional și social pastoral „Nifon Mitropolitul”) din Bucureşti: contractul pentru consolidarea şi restaurarea palatului a fost semnat azi, 8 mai 2019, în prezenţa viceprim-ministrului Vasile Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice.

„Era imperios necesar să salvăm acest monument istoric, construit în urmă cu 124 de ani în cea mai veche zonă din București, şi să-l redăm publicului. Mă bucură faptul că, după reabilitare, noul centru va putea găzdui activități sociale și culturale pentru copii şi formatori, dar și tabere de creație pe timpul verii: de pictură, științe sau literatură”, a afirmat viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu.

Investiţia, în valoare totală de 56.684.000 lei, va fi realizată de #MDRAP, prin CNI - ce includ lucrările

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close