Antena 3 CNN Actualitate Guvernul Ungureanu nu i-a impresionat pe români. Pentru a 28-a zi oamenii au ieşit în stradă: "Ungureanu, bu-hu-hu ia Guvernul şi te du!"

Guvernul Ungureanu nu i-a impresionat pe români. Pentru a 28-a zi oamenii au ieşit în stradă: "Ungureanu, bu-hu-hu ia Guvernul şi te du!"

Guvernul Ungureanu nu i-a impresionat pe români. Pentru a 28-a zi oamenii au ieşit în stradă: "Ungureanu, bu-hu-hu ia Guvernul şi te du!"
de O.P.    |    10 Feb 2012   •   06:11

Protestul din Piaţa Universităţii din Bucureşti, a ajuns la a 28-a zi, consecutiv. Zeci de oameni au protestat şi ieri, în ger. Cer în continuare demisia preşedintelui Traian Băsescu şi alegeri anticipate. Mitinguri similare au avut loc şi la Bistriţa, Târgu-Jiu şi Craiova.

Piaţa Universităţii

"Credem în democratie, dar democratia trebuie sa puna paine pe masa"

"Îl invitam pe Ungureanu aici la cruce, la dialog cu poporul. Opoziitia suntem noi, cei din strada, nu ponta si antonescu"

"Este un guvern foarte putred, desi e tanar. Astea sunt experientele lui Băsescu care incearca sa ne duca de nas".

 
Get Adobe Flash player

În Bistriţa, zeci de oameni s-au adunat în piaţa din faţa prefecturii. Manifestanţii au scandat lozinci împotriva "Guvernului SIE" în care nu au încredere deoarece a fost alcătuit tot de Traian Băsescu.

"Azi in parlament, alesul si-a adus numai dosul. Si apoi el a votat cum Basescu a dictat. Dar Olteanu i-a pazit, sa voteze negresit. Iar Guvernul ce-a iesit, iarasi ne va da cu flit"

Protestatarii din Târgu-Jiu au îndurat frigul timp de câteva ore pentru a-şi striga nemulţumirile faţă de actuala putere.

"Este un Guvern marioneta facut de Basescu care e si premier si presedinte"

Noul guvern nu este nici pe placul craiovenilor. Imediat după ce noul guvern a fost validat, peste 50 de craioveni au ieşit în Piaţa Prefecturii pentru a-şi continua protestul.

"Ungureanu, bu-hu-hu / Ia Guvernul si te du"

"Vrem alegeri anticipate si demisia lui basescu... nu e suficient"

"O sa ramanem in strada pana cade Basescu asta e miza noastra. Nu Boc. Basescu trebuie sa plece"×

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close