Antena 3 CNN Actualitate Mii de haine contrafăcute și măşti de protecție, descoperite într-o camionetă, în apropierea unei autogări din Capitală

Mii de haine contrafăcute și măşti de protecție, descoperite într-o camionetă, în apropierea unei autogări din Capitală

Peste 2.700 de articole de îmbrăcăminte contrafăcute și 3.000 de măști de protecție inscripționate FPR 2 au fost găsite de polițiști, marți, într-o camionetă, în apropierea unei autogări din Capitală.

Mii de haine contrafăcute și măşti de protecție, descoperite într-o camionetă, în apropierea unei autogări din Capitală
Sursa foto: Politia Romana
de Dan Gabor    |    24 Noi 2020   •   18:00

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigarea Criminalității Economice a Sectorului 4, în colaborare Secția 16 Politie, au depistat în trafic autoutilitară în care doi bărbați transportau peste 2.700 articole de îmbrăcăminte ce poartă denumirea și însemnele unor mărci de renume. Oamenii legii cred că acestea sunt contrafăcute.

În camionetă au fost mai fost găsite și 3.000 de măști protecție inscripționate FPR2, pentru care indivizii nu au putut prezenta documente justificative de proveniență.

Bunurile au fost confiscate pentru continuarea cercetărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, așa cum se prevede în Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

 

×
Subiecte în articol: masti de protectie
Parteneri
Imagini cu solistul Coldplay, Chris Martin, la plimbare prin parcul Cișmigiu
x close