Antena 3 CNN Actualitate Harghita. Elevă însărcinată găsită sufocată în casă

Harghita. Elevă însărcinată găsită sufocată în casă

Harghita. Elevă însărcinată găsită sufocată în casă
15 Ian 2008   •   19:21

O elevă însărcinată din Harghita a fost găsită sufocată în casă. Fata avea o pungă pe cap şi mâinile legate cu cătuşe. Poliţiştii au stabilit deocamdată că s-a sinucis, pentru că au găsit mai multe însemnări. Fata nu ştia cu siguranţă al cui este copilul şi nici ce să facă cu el. Totuşi, modul în care a murit adolescenta ridică multe semne de întrebare.

"Mă gândesc că viaţa mea nu are sens, mai bine să-i pun capăt, de ce să mai trăiesc, să mă chinui, mai bine mă sinucid, nu mai creez probleme la toată lumea. Aşa este, asta voi face", a scris fata în jurnalul său.

Tânăra de 17 ani era elevă de liceu, în clasa a XII-a. Învăţa în Gheorghieni şi locuia cu chirie, împreună cu o colegă.

În ochii celor care o cunoşteau, era o adolescentă obişnuită. Care nu părea să aibă niciun fel de probleme. Nu părea, pentru că, în fapt, griji avea. Dar şi le aşternea pe foaia de hârtie.

În ultimele zile, primise o veste care o chinuia cumplit: era însărcinată. Şi nu ştia ce să facă cu copilul.

"Sunt terminată! Şi cu bebeluşul va fi rău, pentru că nu vreau să-l păstrez, pentru că nu am încă 18 ani, doar peste o lună îi voi împlini, şi fără acordul părinţilor nu pot face avort. Inima îmi şopteşte să-l păstrez, dar mintea îmi spune să mă eliberez de el", scria fata.

Luni seară, a rămas singură câteva ore. Cât prietena ei a ieşit în oraş cu iubitul. Când cei doi s-au întors acasă, puţin înainte de miezul nopţii, au găsit-o pe adolescentă întinsă pe un pat, sufocată.

Observator

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close