Antena 3 Actualitate Harta GROPILOR din asfalt. Înarmaţi-vă cu multă răbdare, dacă faceţi drumuri lungi de Paşte

Harta GROPILOR din asfalt. Înarmaţi-vă cu multă răbdare, dacă faceţi drumuri lungi de Paşte

de M.Z.    |    15 Apr 2014   •   09:42

Înarmaţi-vă cu multă răbdare, dacă de Paşte sunteţi nevoiţi să faceţi drumuri lungi cu maşina pe şoselele naţionale. Toate drumurile din ţară sunt brăzdate de gropi, însă cel mai rău se circulă în Moldova, conform hărţilor făcute pe baza experienţelor împărtăşite de şoferii români. 

 
Este o întreagă aventură să circulăm cu maşina pe drumurile naţionale din România, pentru că suntem nevoiţi să facem slalom printre gropi.

În Moldova se circulă cel mai greu. Harta este plină de dungi roşii - ceea ce înseamnă drum rău, cu multe gropi sau neasfaltat. Dacă v-aţi propus ca de Paşte să vizitaţi mănăstirile din Moldova cel mai bine ar fi să circulaţi pe DN2 Suceava - Bacău şi DN24, porţiunea dintre Tecuci şi Iaşi. Acestea sunt cele mai bune porţiuni de soşea moldoveanească.
 
În Transilvania şi Maramureş, harta arată puţin mai bine. Sunt mai multe dungi albastre şi verzi - adică drumuri excelente şi bune. Doar s-a inaugurat recent autostrada dintre Sibiu şi Deva. Şoferii sunt mulţumiţi şi de cum se circulă pe Sibiu-Braşov şi Cluj Napoca-Baia Mare. Evitaţi, însă, drumurile Baia Mare-Sighetu Marmaţiei sau Sibiu-Sighişoara.
 
Banat. Vestul ţării este plin de contraste. Foarte bine se circulă în jurul Timişoarei, însă în jurului oraşului Oradea sunt multe porţiuni de drum pe care riscaţi să vă rupeţi maşinile.
 
Atenţie, însă, la drumurile din Oltenia. Sunt porţiuni de drum între Horezu şi Craiova, Târgu Cărbuneşti-Craiova şi Craiova-Bechet pe care vă sfătuim să le ocoliţi.
 
În Muntenia, se circulă bine pe autrostradă, însă restul drumurilor lasă de dorit.

×
Subiecte în articol: gropi

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close