Antena 3 CNN Actualitate Hayssam susţine că a plecat din ţară de pe Otopeni, "la costum şi parfumat"

Hayssam susţine că a plecat din ţară de pe Otopeni, "la costum şi parfumat"

Hayssam susţine că a plecat din ţară de pe Otopeni, "la costum şi parfumat"
08 Ian 2008   •   16:05

Omar Hayssam se află în Liban. Dezvăluirea a fost făcută în urma interceptărilor telefonice folosite în dosarul în care este judecat armatorul sirian Mustafa Tartoussi - cel care l-ar fi ajutat pe Hayssam să fugă din România. Într-o convorbire a procurorului DIICOT Ciprian Nastasiu, Hayssam îi transmitea că a plecat din ţară ?ca un domn, cu capul sus, la costum, aranjat, parfumat?, folosindu-se de un paşaport cu identitate falsă şi altă înfăţişare, chiar de pe Otopeni. Înregistrările au fost autorizate de Serviciul Român de Informaţii şi redau discuţii care arată cum procurorul Nastasiu încearcă să afle locul unde se află Hayssam.

Potrivit înregistrărilor publicate de agenţia de presă Mediafax, omul de afaceri sirian îl roagă pe procuror să se întâlnească cu el în Liban, pentru a-i spune adevărul despre plecarea sa din România. Întâlnirea urma să aibă loc la începutul lunii septembrie 2006. Înterceptările au fost realizate în perioada 14 august -18 septembrie 2006.

?Sunt în siguranţă. Dacă e să mor, mor aici. (...) În Liban vă aştept. Rămân pe loc şi vă aştept?, spune Hayssam, în una dintre convorbiri.

Antena3.ro

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close