Antena 3 CNN Actualitate Hijos de Babel: Cum poate fi votat Costel Busuioc

Hijos de Babel: Cum poate fi votat Costel Busuioc

Hijos de Babel: Cum poate fi votat Costel Busuioc
12 Mar 2008   •   10:47

Pentru a câştiga finala concursului Hijos de Babel, Costel Busuioc are nevoie, în egală măsură, de voturile juriului şi de voturile publicului. Din păcate, având în vedere că acest concurs se desfăşoară în Spania, Costel poate fi votat doar din această ţară. Finala are loc miercuri seara, de la ora 21.30, ora Spaniei. Vă prezentăm în continuare procedura de vot:

Puteţi trimite un SMS cu textul BABEL COSTEL la numărul de telefon 7211. După trimiterea mesajului, urmează să primiţi un mesaj de confirmare. Aceste SMS-uri pot fi trimise imediat după începerea concursului şi până când organizatorii anunţă încheierea votului.

Puteţi să-l mai ajutaţi pe Costel descărcând pe telefon melodia interpretată de el. Pentru acest lucru, este nevoie să trimiteţi 3 SMS-uri cu textul TEMA DONNA la numărul de telefon 7211. Şi în acest caz urmează să primiţi un mesaj de confirmare. Melodia interpretată de Costel poate fi descărcată toată ziua de miercuri, SMS-urile trimise de dumneavoastră urmând să fie contabilizate de organizatori în favoare lui Costel Busuioc.

Puteţi vota şi prin telefon, la numărul 905.44.57.11.

Fiecare apel sau SMS costă 1,2 Euro + TVA.

Finala concursului Hijos de Babel începe miercuri seara, la ora 21.30, ora Spaniei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close