Antena 3 CNN Actualitate HOROSCOP 10 octombrie. Succes imens pentru una dintre zodii

HOROSCOP 10 octombrie. Succes imens pentru una dintre zodii

HOROSCOP 10 octombrie. Succes imens pentru una dintre zodii
Sursa foto: foto: Pixabay.com
09 Oct 2018   •   19:04

Horoscop zilnic 10 octombrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop 10 octombrie Balanta. Te integrezi foarte bine în grupul larg de persoane care s-a adunat în jurul tău, pentru că aveţi un scop comun şi vă uniţi cu toţii forţele în acelaşi sens. Vă stimulaţi unii pe alţii, pe apreciaţi reciproc ideile şi contribuţia, şi când toţi vâsliţi în acelaşi ritm şi cu aceeaşi implicare, şi rezultatele vor fi pe măsură. Eşti în faţa unui nou început care vă va satisface pe toţi, deopotrivă, dar eşti conştient că fără o contribuţie colectivă şi echitabilă, nu puteţi ajunge acolo unde v-aţi propus. Dialogaţi, comunicaţi, conlucraţi, pentru că ideile cele mai bune apar din schimbul permanent de păreri. Te simţi bine în acest mediu, pentru că gândiţi la fel.

Horoscop 10 octombrie Scorpion. Ţii în adâncul sufletului o mare suferinţă, o dezamăgire pe care nu ai reuşit până acum s-o alungi, dar fii atent azi la semnalele care vin spre tine. Poate fi exact leacul de care aveai nevoie pentru a repara problema, pentru a te elibera de acel stres, pentru a-ţi recăpăta finalmente liniştea şi buna dispoziţie. Stăteai ca pe ghimpi în aşteptarea unui miracol care azi ar putea ajunge la tine sub diverse forme: o veste bună, o şansă de împăcare cu cineva, o rezolvare tardivă la o problemă mai veche, deci nu-ţi turna cenuşă în cap pentru cine ştie ce eşec care te macină, pentru că soluţiile vin de unde nici nu te aştepţi. Te vindeci de supărare şi pesimism, ca prin farmec!

Horoscop 10 octombrie Sagetator. Schimbarea mult visată stă chiar în mâinile tale, deci priveşte-te cu mai multă atenţie şi descoperă singur încotro merită să-ţi muţi punctul de referinţă, sensul spre care îţi vei îndrepta azi atenţia va aduce, mai apoi, unele dintre cele mai spectaculoase noutăţi şi evenimente, dar cel mai dificil moment este, desigur, decizia! Nu te grăbi să spui ce ai ales, fără o analiză obiectivă a resurselor de care dispui, că ar fi păcat să porneşti ceva cu mult avânt şi să descoperi, mai târziu, că nu aveai suficientă benzină în rezervor. Dacă eşti sigur că ai toate instrumentele potrivite pentru această nouă călătorie, hai, la drum!

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Mircea Badea, despre femeia căreia îi datorează toată cariera
x close