Horoscop 13 mai. O zi plină de surprize pentru una dintre zodii

de D.G.    |    12 Mai 2020   •   19:23
Horoscop 13 mai. O zi plină de surprize pentru una dintre zodii Foto: Pixabay.com

Horoscop 13 mai. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri.

Berbec

Pe tot parcursul zilei eşti disperat să îndeplineşti promisiunile pe care le-ai făcut când erai sub presiune. Eşti nevoit să-ţi planifici foarte bine acţiunile şi să munceşti din greu peste program.

Taur

Astăzi vrei să laşi deoparte raţiunea şi să începi să adaugi detalii, care nu sunt adevărate, poveştilor cu care vrei să încânţi colegii de muncă. Nu eşti inspirat şi rişti să devii ridicol în faţa tuturor.

Gemeni

Nori de nesiguranţă încep să se adune, creând o instabilitate emoţională puternică. În mod surprinzător, te simţi creativ şi te refugiezi în activităţi care te liniştesc. Ai mai multă grijă de sănătate.

Rac

Te-ai hotărât să iei decizii bazate pe fapte simple şi sigure. Cu toate astea, logica îţi este afectată şi s-ar putea ca ceea ce vezi, să nu fie şi ceea ce vei obţine. Nu te aventura în decizii pripite.

Leu

Astăzi s-ar putea să vezi un potenţial în orice persoană şi orice activitate pe care ţi-ai dori să o începi, dar vei exagera şi vei ajunge mult prea departe cu iluziile. Fii realist în tot ce vrei să faci.

Fecioară

Eşti hotărât să elabordezi într-un mod diferit relaţiile cu persoane dragi din jurul tău, datorită unor dorinţe care te inspiră să faci nişte schimbări în comportamentul tău. Nu exagera peste măsură.

Balanţă

Din nefericire nevoia ta de echilibru şi stabilitate va intra în conflict cu dorinţele de libertate ale persoanei iubite, mai ales pentru că aveţi probleme de comunicare.Evită discuţiile în contradictoriu.

Scorpion

Vâltoarea sentimentală în care eşti prins te poate pune în pericol, dar este singura cale prin care mai poţi scăpa de  de stresul cotidian. Astrele te sfătuiesc să fii mai înţelegător cu persoana iubită.

Continuarea, pe Jurnalul.ro

Parteneri
sati
x close