Antena 3 CNN Actualitate Horoscop 28 mai. Taurii au mintea ocupată cu tot soiul de probleme

Horoscop 28 mai. Taurii au mintea ocupată cu tot soiul de probleme

Horoscop 28 mai. Taurii au mintea ocupată cu tot soiul de probleme
27 Mai 2018   •   22:23

Horoscop 28 mai Berbec

Este o zi în care acorzi atenție detaliilor legate de casă: curățenie, idei legate de redecorare și, în cele din urmă, relaxare în confortul oferit de propria locuință. Astăzi găsești fericire în lucrurile simple. 

Horoscop 28 mai Taur

Deși azi ai fi vrut să te ocupi doar de tine, jobul nu îți permite asta, motiv pentru care în cea mai mare parte a zilei mintea ta va fi ocupată de problemele care au legătură cu locul de muncă.

Horoscop 28 mai Gemeni

Ai multă energie și nu prea știi ce este de făcut cu ea, căci aceasta vine și cu lipsa de concentrare. Nu te poți ocupa de lucrurile de care trebuie, așa că cea mai bună idee este o plimbare cu prietenii. 

Horoscop 28 mai Rac

Astăzi vei primi vești bune de la niște rude, astfel că ziua va începe într-o notă pozitivă. Reușești să îți organizezi mai bine timpul, motiv pentru care găsești liniștea care ți-a tot lipsit în ultima vreme.

Horoscop 28 mai Leu

Ești mai puțin impulsiv decât în mod normal, așa că poți analiza mai bine lucrurile pe care le ai de făcut, fie că este vorba de locul de muncă, de studiu sau de viața amoroasă. Cei din jur vor observa schimbarea.

Mai multe, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close