Antena 3 CNN Actualitate Hoţii care au furat un bancomat din Crângaşi, acuzaţi de alte trei noi tâlhării

Hoţii care au furat un bancomat din Crângaşi, acuzaţi de alte trei noi tâlhării

Hoţii care au furat un bancomat din Crângaşi, acuzaţi de alte trei noi tâlhării
03 Iun 2008   •   21:59

Poţi să scoţi hoţul din puşcărie, dar e mai greu să scoţi hoţia din hoţ. Tâlharii care au furat bancomatul din Crângaşi, acum o jumătate de an, au mai dat trei lovituri după ce au fost lăsaţi liberi de instanţă din cauza unor vicii de procedură. Şapte dintre ei au fost reţinuţi din nou de poliţişti, alţi şapte sunt căutaţi de oamenii legii. Poliţiştii au descins în marţi dimineaţă în 14 locuinţe din Capitală. Oamenii legii aveau informaţii că, în numai trei luni de libertate, membrii grupării au spart trei firme din Bucureşti, Buzău şi Ilfov.

Modul lor de operare le este bine cunoscut poliţiştilor. Cea mai celebră spargere a grupării a fost dată acum şapte luni, când hoţii au luat pe sus un bancomat plin cu bani, dintr-o bancă din Crângaşi. Poliţiştii au găsit la scurt timp bancomatul gol, pe fundul lacului Morii. În tot acest timp, în ţară, hoţii dădeau spargere după spargere. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-un showroom de mobilă, din Ilfov, arată că hoţii sunt bine pregătiţi. Acţionează mascaţi şi cu mănuşi pe mâini. Par siguri pe ei şi nu se grăbesc. Scotocesc sertarele şi fură bani şi aparatură electronică.

În februarie, poliţiştii păreau să ajungă la un rezultat în cazul din Crângaşi. După mai multe descinderi, cinci spărgători au fost arestaţi iar patru au primit mandate în lipsă. Un viciu de procedură invocat de instanţă le-a readus însă libertatea în numai o lună.

Observator
 

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close