Antena 3 CNN Actualitate Huidu, audiat mâine la Parchetul Braşov. Trebuie să prezinte actele medicale de la clinica din Viena

Huidu, audiat mâine la Parchetul Braşov. Trebuie să prezinte actele medicale de la clinica din Viena

Huidu, audiat mâine la Parchetul Braşov. Trebuie să prezinte actele medicale de la clinica din Viena
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Oct 2011   •   18:28

Lui Şerban Huidu i s-au cerut documente medicale de la clinica din Viena pentru audierile de vineri dimineaţă de la Parchetul Braşov. Este prima dată când Huidu trebuie să se prezinte în faţa procurorilor.

Şerban Huidu a fost citat de procurori să se prezinte, vineri, la ora 09.30, la sediul Parchetului Judecătoriei Braşov, unde ar urma să fie audiat şi să îi fie aduse la cunoştinţă acuzaţia de ucidere din culpă.
  
Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Braşov, prim- procurorul Carmina Reit, lui Şerban Huidu i-a fost trimisă o citaţie, în urmă cu câteva zile, prin care este chemat la audieri, vineri, de la ora 09.30.

Şerban Huidu neagă, prin avocatul său, că a fost distras la volan de către copiii săi şi aceasta ar fi fost, de fapt, cauza accidentului. Realizatorul  tv a declarat că maşina a derapat pur şi simplu. Un martor, însă, îl contrazice şi spune că circula cu viteză foarte mare.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close