Antena 3 CNN Actualitate Hunedoara. Angajata unei case de amanet trăieşte, deşi a fost împuşcată în cap (VIDEO)

Hunedoara. Angajata unei case de amanet trăieşte, deşi a fost împuşcată în cap (VIDEO)

Hunedoara. Angajata unei case de amanet trăieşte, deşi a fost împuşcată în cap 
<font color=red>(VIDEO)</font>
17 Dec 2007   •   12:19

Atac armat la o casă de amanet din Hunedoara. O angajată a fost împuşcată în cap de un bărbat care a furat mai multe obiecte de valoare. Femeia este rănită grav şi a fost transportată cu un elicopter la Spitalul Judeţean din Timişoara. Atacatorul nu a fost prins deocamdată, dar unii martori spun că în casa de amanet intrase şi o femeie. Poliţia verifică acum toate pistele.

Jaf armat în Hunedoara
În jurul orei 9.30, două persoane au pătruns într-o casă de amanet din centrul Hunedoarei, cu intenţia de a jefui. Vânzătoarea a încercat să se opună răufăcătorilor, însă a fost împuşcată în cap. Cei doi au furat apoi 1,2 kilograme de bijuterii din aur şi au dispărut. Femeia, în vârstă de 21 de ani, a fost grav rănită.

Iniţial dusă la spitalul din oraş, ea a fost transferată, cu un elicopter la Spitalul Judeţean din Timişoara. Medicii au constatat că glonţul i-a traversat practic capul şi în trecere i-a atins ochiul stâng.

Atacul a fost înregistrat pe camera de supraveghere a casei de amanet. În baza imaginilor şi a probelor de la faţa locului, poliţiştii speră să-i identifice rapid pe atacatori. -

Antena 3

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close