Hunedoara. Un nou caz de neglijenţă a medicilor a dus la moartea unui băieţel de 10 ani (VIDEO)

02 Oct 2008   •   19:56
Hunedoara. Un nou caz de neglijenţă a medicilor a dus la moartea unui băieţel de 10 ani (VIDEO)

Neglijenţa medicilor din spitale atinge cote maxime. După ce săptămâna trecută au fost înregistrate mai multe cazuri în care oameni au murit din cauză că au fost trataţi greşit de către medici, un nou caz similar s-a petrecut la Hunedoara. Un băieţel de 10 ani şi jumătate s-a stins sub ochii părinţilor, după ce, timp de mai multe zile, a fost plimbat de la un spital la altul. Copilul avea meningoencefalită, dar a fost tratat de medici ca pentru o simplă răceală.
Mama, însărcinată, a născut cel de-al doilea copil cu 2 zile înainte ca medicii să constate decesul celui mare. Nici bebeluşul nu este bine: în prezent se află la spital cu probleme neurologice. I se fac în continuare analize, iar vineri medicii spun că vor avea un diagnostic . Copilul e stabil, iar tatăl a rămas dealtfel alături de el în spital.
Trupul copilului va fi adus în Hunedoara cel mai probabil sâmbătă, după ce va fi gata necropsia. Părinţii au depus o plângere la Poliţieşi au înaintat şi o sesizare la Colegiul Medicilor.

Observator

x close