Antena 3 CNN Actualitate O elevă de 14 ani, abuzată ani la rând. Agresorul o aștepta la ieșirea de la școală

O elevă de 14 ani, abuzată ani la rând. Agresorul o aștepta la ieșirea de la școală

Un bărbat din Hunedoara a fost arestat preventiv, la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, pentru două infracţiuni de viol şi o tentativă de viol, săvârşite asupra unei eleve. Copila era pândită la ieşirea de la şcoală.

O elevă de 14 ani, abuzată ani la rând. Agresorul o aștepta la ieșirea de la școală
Sursa foto: Pixabay.com
de Georgiana Adam    |    14 Mar 2021   •   22:55

Agresiunile sexuale au avut loc începând din 2016, într-o localitate din zona Devei, iar cea mai recentă dintre ele în februarie 2021.

Victima era acostată de acesta în drumul spre casă, de la şcoală, şi ar fi fost abuzată într-un imobil părăsit, scrie adevarul.ro.

”Din cercetările efectuate în cauză, rezultă că inculpatul D.I.P., în cursul lunilor septembrie 2016 şi septembrie 2019, a întreţinut raporturi sexuale cu persoana vătămată V.A.E., în prezent în vârstă de 14 ani, prin constrângerea acesteia, exercitată prin acte de agresiune fizică, dar şi prin punerea şi profitarea de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa (infracţiunile de viol în formă consumată), iar în data de 24 februarie 2021 a încercat să întreţină cu aceeaşi persoană vătămată raporturi sexuale prin constrângere (infracţiunea de viol în forma tentativei)”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Agresorul a fost reţinut, iar vineri Judecătoria Deva a admis propunerea de arestare preventivă pe numele lui.
 

×
Subiecte în articol: eleva Hunedoara
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close