Antena 3 CNN Actualitate Iarnă în toată regula în ţară. Au căzut primii fulgi şi în Bucureşti

Iarnă în toată regula în ţară. Au căzut primii fulgi şi în Bucureşti

Iarnă în toată regula în ţară. Au căzut primii fulgi şi în Bucureşti
12 Noi 2007   •   07:27

Duminică-noapte a căzut prima zăpadă chiar şi în Capitală. Dupa miezul nopţii, peste Bucureşti s-a aşternut un strat subţire de zăpadă, care însă nu a ţinut prea mult. A nins timp de o jumătate de oră, dar fulgii s-au trasformat apoi în lapoviţă, după care în ploaie. Meteorologii spun că, în zilele următoare, temperaturile în Capitală vor urca chiar, dacă luni se vor înregistra cel mult 8 grade Celsius. Tot luni, la amiază, expiră si avertizarea cod galben de vreme rea. În ultimele trei zile, România a fost cuprinsă de un val de frig care a omorât cinci oameni, în timp ce zăpada si viscolul au a blocat mai multe drumuri în ţară. Şi pe mare, vântul puternic a scufundat o navă şi l-a omorât pe căpitanul acesteia.

Iarnă adevarată şi în Maramureş
În munţii Gutâi, stratul de zăpadă a ajuns deja la 70 - 80 de centimetri. Traficul rutier se desfaşoară cu mare dificultate în tot judeţul. Cel mai greu se circulă pe Drumul Naţional 18, în Pasul Gutâi, între Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei. Sunt circa 30 de kilometri de serpentine care nu pot fi trecute decât dacă maşinile sunt echipate pentru iarnă. În zonă au fost trimise opt utilaje de deszăpezire.

Circulaţia pe majoritatea drumurilor naţionale din judeţul Vaslui a fost îngreunată, luni, din cauza ninsorii. Reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale au afirmat că nu dispun de utilajele şi de materialul antiderapant necesar pentru combaterea poleiului.

Antena 3

×

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close