Antena 3 CNN Actualitate Iaşi: Câteva mii de locuitori au rămas fără căldură pentru următoarele 26 de ore

Iaşi: Câteva mii de locuitori au rămas fără căldură pentru următoarele 26 de ore

Iaşi: Câteva mii de locuitori au rămas fără căldură pentru următoarele 26 de ore
Sursa foto: Foto: ldbroome.blogspot.com
17 Feb 2012   •   21:04

Aproximativ o mie de bolnavi de la Spitalul Sfântul Spiridon, alături de cele câteva mii de studenţi din campusul Tudor Vladimirescu şi locuitorii arondaţi la 35 de puncte termice din Iaşi nu vor avea căldură în următoarele 26 de ore, au anunţat vineri seara reprezentanţii municipalităţii, informează Agerpres.
   
Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Iaşi a declarat presei că s-a oprit furnizarea agentului termic pe Magistrala 2 din cauza unei avarii localizată pe conducta de Dn 500, aflată la un kilometru distanţă de Centrala Electro Termică. Decizia, susţine Buraga, a fost luată întrucât avaria ducea la pierderi de 183 metri cubi pe oră.
   
'Se estimează că lucrările vor dura până la 21 de ore, la care se vor adăuga aproximativ cinci ore pentru umplerea conductelor. În urma acestei măsuri, Spitalul de Copii Sfânta Maria, Spitalul de Neurochirurgie şi locuitorii din cartierul Tătăraşi au fost trecute pe Magistrala 3, iar centrul oraşului pe Magistrala 5. Clienţii care nu au putut fi trecuţi pe altă magistrală sunt Campusul Studenţesc Tudor Vladimirescu, Facultatea de Chimie, Spitalul Sfântul Spiridon, Policlinica nr.1 şi 35 de Puncte Termice', a explicat Sebastian Buraga.
   
Pentru acest interval, minima anunţată în zonă va fi de minus 14 grade celsius, iar maxima de minus 3 grade.

×
Subiecte în articol: studenti Iași căldură Sfanta Maria
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close