x close

Iaşi. Doi bărbaţi au fost prinşi cu un kilogram de marijuana asupra lor

de G.S.    |    12 Mai 2012   •   14:22
Iaşi. Doi bărbaţi au fost prinşi cu un kilogram de marijuana asupra lor 416 Foto: Mediafax/AFP

Doi bărbaţi au fost prinşi, sâmbătă, de către poliţiştii ieşeni, cu un kilogram de marijuana asupra lor, drogurile fiind ascunse într-un colet cu alimente, pe care îl ridicaseră de la un oficiu poştal din municipiul Iaşi, conform Mediafax.
   
Ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii din Iaşi au prins, sâmbătă, doi bărbaţi, cu un kilogram de marijuana asupra lor, drogurile fiind ascunse într-un pachet cu alimente pe care bărbaţii tocmai îl ridicaseră de la un oficiu poştal.
   
Poliţiştii aveau informaţii că bărbaţii se ocupau cu traficul de droguri, iar în cursul dimineţii i-au urmărit.


   
La scurt timp după ce aceştia au ridicat un colet de la un oficiu poştal, poliţiştii i-au legitimat, au desfăcut pachetul respectiv şi le-au percheziţionat autoturismul.
   
Poliţiştii au găsit asupra celor două persoane un kilogram de marijuana, drogurile fiind ascunse printre alimente, în coletul ridicat de la oficiul poştal.
   
Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri, urmând a fi prezentaţi apoi în faţa procurorilor. Anchetatorii vor decide dacă emit pe numele celor două persoane ordonanţe de reţinere.

Citeşte mai multe despre:

Iasi marijuana captura audieri Politie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati