Antena 3 CNN Actualitate Iasi. Doi fraţi minori au fugit de acasă ca să întâlnească o persoană cunoscută pe internet

Iasi. Doi fraţi minori au fugit de acasă ca să întâlnească o persoană cunoscută pe internet

Iasi. Doi fraţi minori au fugit de acasă ca să întâlnească o persoană cunoscută pe internet
Sursa foto: Foto: Mediafax
15 Apr 2011   •   21:11

O fată de 13 ani şi un băiat de 11 ani, fraţi din Paşcani, au fugit de acasă pentru a se întâlni cu o persoană cunoscută pe internet, informeaza Mediafax.

Cei doi copii au lăsat un mesaj pe telefonul mobil al unuia dintre părinţi, în care le preciza că nu se mai întorc la domiciliu. Minorii au fost prinşi, în final, de Poliţie.
   
Cei doi fraţi au fugit de acasă luând la ei suma de 100 de lei şi au mers în gara Paşcani, unde s-au urcat în trenul accelerat Botoşani - Bucureşti, cu intenţia de a ajunge în Râmnicu Sărat.
   
Totuşi, copiii au trimis un mesaj pe telefonul mobil al unuia dintre părinţi, în care spuneau că nu se vor mai întoarce acasă.  Potrivit poliţiştilor, după ce s-au urcat în tren, băiatul s-a răzgândit, hotărând să coboare în gara Roman şi să revină cu un alt tren la Paşcani, în timp ce fata şi-a continuat drumul.
   
Părinţii celor doi copii au alertat Poliţia. Băiatul a fost găsit în gara Paşcani, iar fetiţa a fost descoperită în tren, în zona localităţii Adjud.
   
"Copiii au motivat plecarea spunând că voiau să meargă la un băiat pe care fata îl cunoscuse prin intermediul internetului. Pentru găsirea lor au fost alarmate atât forţe de poliţie din zona municipiului Paşcani, cât şi din judeţele limitrofe", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close