Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. O fetiţă de 13 ani a ajuns la spital în comă alcoolică

Iaşi. O fetiţă de 13 ani a ajuns la spital în comă alcoolică

Iaşi. O fetiţă de 13 ani a ajuns la spital în comă alcoolică
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Oct 2011   •   17:19

O fetiţă de 13 ani din Iaşi a ajuns la spital în comă alcoolică. Aceasta avea o alcoolemie de 1, 77 la mie, echivalentul a aproape un litru de vin. Fata locuia într-un centru de plasament şi a ieşit de acolo cu bilet de voie. Împreună cu două colege a băut vin la o sărbătoare locală până a căzut lată.

Medicii de la Spitalul de Copii Sf. Maria au intrat în alertă când au văzut în Unitatea de Primire a Urgenţelor fetiţa de 13 ani care nu se mai putea ţine pe picioare. Ea a fost adusă la spital de două dintre colegele ei care miroseau şi ele a băutură. Fata era atât de beată incât nu putea vorbi, vomita încontinuu şi abia respira. Ea a băut la Festivalul Vinului, organizat de Primăria Iaşi cu ocazia Sărbătorilor Oraşului. Însoţitoarele ei au spus că ar fi chefuit cu bere şi vin, însă nu au precizat şi cantităţile.

Starea fetitei este acum buna. Ea va mai ramine internata si astazi la spitalul de copii si apoi se vai ntoarce  in Centrul de Plasament. Va urma un program special de reeducare si, ca pedeapsa, nu va mai primi o perioada bilete de voie pentru a iesi in oras.

 





×
Subiecte în articol: Iași coma alcoolica spital fetita
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close