Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. O tânără a reclamat furtul maşinii, după ce a fugit de poliţişti şi a produs un accident

Iaşi. O tânără a reclamat furtul maşinii, după ce a fugit de poliţişti şi a produs un accident

Iaşi. O tânără a reclamat furtul maşinii, după ce a fugit de poliţişti şi a produs un accident
Sursa foto: politist
15 Feb 2009   •   20:02

O tânără de 27 ani fără permis de conducere a intrat cu maşina într-un cap de pod, după care a reclamat la Poliţie furtul autoturismului, anunţă Agerpres.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Iaşi, Virginia Pralea, Ionela C., o tânără din judeţul Iaşi, se afla la volanul unui autoturism marca Audi, neînmatriculat. Tânăra a ignorat semnalele regulamentare făcute de poliţişti, continuându-şi deplasarea, fiind urmărită de echipajul de poliţie.
După aproximativ 500 metri, tânăra a intrat cu autoturismul într-un cap de pod, după care a fugit. La faţa locului poliţiştii au identificat şi reţinut două persoane, care au declarat că la volan se afla Ionela C.
La scurt timp după producerea accidentului, poliţia a fost sesizată că autoturismul Audi ar fi fost furat de către persoane necunoscute.
Nici în momentul în care a fost pusă faţă în faţă cu ceilalţi pasageri ai autoturismului, femeia nu a recunoscut că s-a aflat la volanul maşinii. În plus, ea a refuzat să se supună recoltării de probe biologice. În urma verificării acesteia în baza de date, poliţiştii au descoperit că nu posedă permis de conducere.
Pe numele tinerei a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi sustragerea de la recoltarea probelor biologice.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close