Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. Un copil de 6 ani este în comă, după ce a fost lovit de un cal

Iaşi. Un copil de 6 ani este în comă, după ce a fost lovit de un cal

Iaşi. Un copil de 6 ani este în comă, după ce a fost lovit de un cal
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    02 Dec 2011   •   14:05

Un copil de şase ani din judeţul Iaşi ani a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit de un cal. Băiatul era împreună cu părinţii săi pe câmp în momentul accidentului.

Copilul este în continuare în comă, la Terapie Intensivă. Medicii susţin că următoarele ore sunt decisive pentru stare micuţului.

Grav este că, pe lângă loviturile puternice primite de cal, copilul a intrat şi în şoc hipotermic. Avea o temperatură a corpului de 34 de grade. Medicii sunt acum rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire şi spun că următoarele ore sunt decisive pentru el.

Băieţelul de şase s-a dus cu părinţii şi cu calul din gospodărie pe câmp. La un moment dat, animalul a început să-l lovească. Părinţii au plecat ca să ducă în grajd calul şi l-au lăsat acolo pe băieţel. Abia apoi, tatăl lui s-a întors după el. L-a găsit pe copil în stare de inconştinţă şi a chemat o ambulanţă care l-a dus la spital.

Cei de la Protecţia Copilului au declanşat o anchetă în acest caz, pentru a afla dacă părinţii pot fi traşi la răspundere.

 




×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close