Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. Un muncitor a murit după ce schela pe care lucra s-a prăbuşit

Iaşi. Un muncitor a murit după ce schela pe care lucra s-a prăbuşit

Iaşi. Un muncitor a murit după ce schela pe care lucra s-a prăbuşit
31 Mai 2008   •   14:23

Un muncitor a murit sâmbătă, la Iaşi, în urma unui accident la o biserică aflată în renovare. Un alt muncitor a fost rănit. O bucată din zidul clădirii s-a desprins, iar schela pe care lucrau ce doi bărbaţi s-a prăbuşit. Cei doi muncitori lucrau la consolidarea bisericii vechi de peste 200 de ani. Dintr-o dată, o bucată din peretele clădirii s-a surpat, iar schela s-a prăbuşit. Bărbaţii au căzut în gol de la aproape opt metri înălţime şi au fost acoperiţi de un morman de pietre desprinse din zid. Primii care au sărit în ajutorul muncitorilor au fost colegii lor.

Medicii de la serviciul de ambulanţă au sosit imediat la faţa locului şi le-au acordat primul ajutor răniţilor. Unul dintre ei a avut nevoie de resuscitare. A fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie, însă cadrele medicale de acolo nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Preotul bisericii ?Toma Cozma? spune că acum îi este frică să mai intre în biserică. Specialistii de la Inspectoratul Teritorial de Munca vor declansa o ancheta, pentru a stabili conditiile in care s-a petrecut accidentul si cine este vinovat.

Antena 3

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close