Antena 3 CNN Actualitate Iată noul site Antena3.ro! Aşteptăm părerea voastră

Iată noul site Antena3.ro! Aşteptăm părerea voastră

Iată noul site Antena3.ro! Aşteptăm părerea voastră
01 Sep 2008   •   19:09

Mai uşor de citit, mai uşor de răsfoit, mai uşor de căutat informaţia dorită. Acestea ar fi lucrurile pe care ne propunem să vi le oferim prin noul layout Antena3.ro , disponibil acum în versiunea Beta. Sau, mai precis, de aici am pornit atunci când ne-am decis să regândim site-ul. Să fie dinamic şi să poţi găsi mult mai uşor informaţia care te interesează. În ce măsură am reuşit, voi veţi aprecia.

Deocamdată, venim şi vă arătăm noua grafică, noua faţă a site-ului şi aşteptăm opiniile voastre faţă legate de versiunea beta. Dialogul cu cititorii e extrem de important pentru noi. Nimeni nu-i perfect şi totul e perfectibil. Cu atât mai mult e valabil acest lucru pe internet. Credem însă că, prin noul site, suntem mai aproape de "cerinţele clipei" în online. Dincolo de schimbarea de design, ne propunem să vă oferim în continuare, ştiri şi materiale din toate domeniile de activitate. Vom fi acelaşi portal de news, sperăm mai prompţi şi mai apropiaţi de ceea ce voi doriţi să găsiţi aici.

Am regândit noul site Antena3.ro pornind de la premiza că în primul ecran trebuie să găsiţi informaţiile principale ale zilei. Avem acum un meniu cu două ştiri principale, dinamica evenimentelor obligându-ne la această schimbare. De asemenea, avem un calup ce grupează cele mai importante ştiri ale zilei, într-un meniu de navigare nou, dinamic. Sunt ştirile aflate imediat sub informaţiile principale şi Video News. Şi pentru că vorbeam de video: am pus mai bine în valoare secţiunea de Live şi, sperăm, că vor fi mai puţine probleme cu conexiunea. Veţi putea să vedeţi "În direct" programele Antena3.ro la o calitate mai bună. De asemenea, materialele video se vor regăsi atât în secţiunea de Video News, cât şi în ştirile propriu-zise.

Am inaugurat în pagina principală un meniu destinat celor mai recente ştiri. Veţi putea găsi aici cele mai noi informaţii şi ora la care acestea au fost postate. Încă o noutate: veţi putea vedea ce ştiri noi au mai fost adăugate de la ultima vizită pe site. Sperăm să fie cât mai interesante şi cât mai bine scrise :). Din aceeaşi categorie, pe site a apărut acum şi un crawl, care are scopul de a atrage atenţia asupra principalelor evenimente din zi.

Am păstrat aceleaşi categorii, dar le-am structurat altfel. Puteţi acum să vedeţi mult mai multe materiale din aceeaşi categorie, fie în meniul principal, fie în pagina specifică fiecărei categorii. Aici veţi regăsi şi un top al celor mai citite şi comentate ştiri din categorie. În plus, puteţi vota ştirile. Vom încerca să prindem cât mai multe steluţe, adică un calificativ excelent! Cât priveşte meniul de căutare, sperăm ca de acum să puteţi găsi mai uşor orice ştire de pe noul site Antena3.ro.

În rest, veţi regăsi secţiunile de sport şi vedete, informaţiile utilitare ale zilei, programul televiziunii Antena 3 şi, în general, toate informaţiile pe care eraţi obişnuiţi să le găsiţi până acum aici. Sperăm ca schimbarea să fie de bun augur şi pe placul vostru. Aşteptăm deci opiniiile şi comentariile voastre după ce veţi începe să navigaţi pe www.antena3.ro .

P.S. Cu întârzierea datorată grabei de a ne bucura de noul site, am uitat să-i menţionăm pe cei care au creat noua faţă a site-ului Antena3.ro. Este vorba de băieţii de la Webright Media, cărora le mulţumim pe această cale. Oricum, amintindu-i aici, vor lua parte direct la criticile voastre :). Evident, tot cu ajutorul lor şi prin opiniile exprimate de voi o să încerca să îmbunătăţim actuala variantă.

Vezi aici cum arată noul site Antena3.ro.



Antena3.ro

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close