Antena 3 CNN Actualitate Ziua în care statuia Maicii Domnului plânge cu sânge, în Italia. Clarvăzătoarea Gisella a mobilizat mii de credincioşi

Ziua în care statuia Maicii Domnului plânge cu sânge, în Italia. Clarvăzătoarea Gisella a mobilizat mii de credincioşi

O mie de credincioși sunt așteptați astăzi de clarvăzătoarea Gisella în localitatea Trevignano din Italia, pentru a întâmpina momentul în care o statuie a Fecioarei Maria plânge cu lacrimi de sânge.

de Ioana Mircea    |    Naty Badea    |    03 Mai 2023   •   11:49

Acțiune fără precedent a forțelor de ordine în localitatea Trevignano din Italia, unde se află statuia Fecioarei Maria care plânge cu lacrimi de sânge.

Agenții, inclusiv în civil, încearcă să preîntâmpine eventualele tensiuni care ar putea apărea acolo, având în vedere că astăzi, pe 3 mai, statuia ar urma să plângă.

Clarvăzătoarea Gisella Cardia, cea care susținea că vorbea cu Fecioara Maria, s-a întors acasă, iar astăzi se așteaptă ca acolo să ajungă în jur de o mie de adepți ai acesteia.

Nici furia unor credincioși care consideră că au fost păcaliți să îi dea bani, nici demersul autorităților care intenționează să dărâme altarul şi băncile construite la Trevignano, nici acuzațiile de înșelăciune nu au oprit-o pe Gisella Cardia, autoproclamată clarvăzătoare să organizeze în fiecare lună pe data de 3, întâlnirea cu credincioșii.

Citeşte şi: O statuie din Italia plânge. Lacrimile sunt "compatibile cu sânge de porc"

Deși autoritățile au interzis accesul mașinilor în zonă, clarvăzătoarea a închiriat mai multe microbuze cu banii fundației pentru a facilita accesul peroanelor la întâlnire.

Aceasta a spus că are de transmis mai multe mesaje din partea Fecioarei Maria.
 

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close