Antena 3 CNN Actualitate Ilfov. Patru interlopi din clanul Chira, arestaţi pentru şantajarea unui israelian

Ilfov. Patru interlopi din clanul Chira, arestaţi pentru şantajarea unui israelian

Ilfov. Patru interlopi din clanul Chira, arestaţi pentru şantajarea unui israelian
31 Iul 2008   •   23:38

Un milion sau viaţa copiilor! Aşa a fost ameninţat un om de afaceri israelian de un grup de interlopi din clanul Chira. Mafioţii au fost prinşi în flagrant după ce ţinta şantajului s-a dus la poliţie. Israelianul a plătit 250.000 de euro şi urma să transfere patru imobile pe numele şantajiştilor, după ce a fost ameninţat cu moartea chiar de proprii bodyguarzi, în complicitate cu interlopii.

Totul a pornit de la o presupusă datorie a israelianului către doi parteneri de afaceri imobiliare. Speriat, israelianul a anunţat poliţia. Flagrantul a fost organizat chiar la notariatul unde urma să fie perfectat transferul a patru vile, situate într-un complex rezidenţial din localitatea Glina. Şantajiştii aveau asupra lor banii plătiţi de israelian.

La percheziţii, poliţiştii şi procurorii au mai găsit alţi 209.000 de euro. Cel mai probabil, proveniţi tot din şantaje. Interlopii erau înarmaţi şi cu un pistol şi aveau la ei un încărcător cu şase cartuşe şi un încărcător cu cinci cartuşe, calibrul zece.



Cei doi bodyguarzi au fost arestaţi pentru 29 de zile, iar alţi doi au interdicţia de a părăsi localitatea până la terminarea cercetărilor. Poliţiştii mai caută acum alţi doi interlopi, care au reuşit să dispară fără urmă.

Observator

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close