Antena 3 CNN Actualitate Ilie Năstase cere să i se facă statuie şi i-a scris lui Nicuşor Dan. "Mi-a făcut Ciprian Marica, care îmi este naş, o statuie"

Ilie Năstase cere să i se facă statuie şi i-a scris lui Nicuşor Dan. "Mi-a făcut Ciprian Marica, care îmi este naş, o statuie"

Ilie Năstase, cel mai mare jucător din istoria tenisului românesc, vrea să i se facă statuie în Bucureşti şi chiar i-a trimis un mesaj primarului Capitalei, Nicuşor Dan, în acest sens.

Ilie Năstase cere să i se facă statuie şi i-a scris lui Nicuşor Dan. "Mi-a făcut Ciprian Marica, care îmi este naş, o statuie"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    28 Mai 2021   •   13:14

"Nasty", primul lider mondial din istorie care are în palmares două turnee majore, îi cere edilului să-i respecte această favoare, potrivit mediafax.ro.

Năstase: România nu acordă niciun respect campionilor

La 74 de ani, fostul mare jucător de tenis este nemulţumit că el nu are statuie în România, dar alţi străini au.

"România nu acordă niciun respect campionilor. Nadia Comăneci nu are statuie aici, dar o are în America. Avem o statuie, dar nu e a noastră, e a lui Charles de Gaulle. 

Eu încerc de nu ştiu câte luni să mă apropii de primarul Capitalei, să am şi eu. Mi-a făcut Ciprian Marica, care îmi este naş, o statuie.

Ilie Năstase: Mi-a făcut Ciprian Marica, care îmi este naş, o statuie

Vreau şi eu să o pun acolo unde trece lumea, să o ţin şi să mă uit în fiecare zi la ea şi la trofeele mele. Nici nu mai intru în camera cu trofee, parcă mă răscoleşte, parcă intru la puşcărie.

Sunt un prizonier al acestor trofee. Şi vreau să le împărtăşesc cu toată lumea, dacă se poate. Dacă nu, pun un lacăt şi le închid", a declarat Ilie Năstase, la turneul Dr. Oetker Junior Trophy 2021.
 

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase statuie
Parteneri
Vlad Voiculescu a fost pus sub urmărire penală de DNA
x close