Antena 3 CNN Actualitate Ilie Năstase, reacție ironică după acuzațiile de discriminare: ''Mă aștept la vreo 10 ani de pușcărie''

Ilie Năstase, reacție ironică după acuzațiile de discriminare: ''Mă aștept la vreo 10 ani de pușcărie''

Ilie Năstase, reacție ironică după acuzațiile de discriminare: ''Mă aștept la vreo 10 ani de pușcărie''
22 Apr 2017   •   11:54

Căpitanul echipei de Fed Cup a României, fostul număr 1 mondial Ilie Năstase, a fost auzit în timp ce făcea comentarii cu tentă rasistă la adresa copilului nenăscut al Serenei Williams, scrie BBC.

În timp ce Simona Halep răspundea unei întrebări pe această temă, în timpul tragerii la sorți de la Constanța, Năstase, în vârstă de 70 de ani, s-a întors spre unul dintre colegii săi și a spus în limba română: "Să vedem ce culoare va avea: cea a ciocolatei sau cea a laptelui."

Un purtător de cuvânt al Federației Internaționale de Tenis a declarat pentru BBC că a fost demarată o investigație privind folosirea unui limbaj discriminatoriu și ofensator.

Ilie Năstase a reacționat, într-o intervenție la Antena 3, cu privire la acuzațiile oficialului ITF. Potrivit fostului tenismen, este vorba despre o provocare lansată de jurnaliștii de la BBC.

''Asta este o declarație rasistă? Eu am făcut aceleași remarci și glume și la meciul cu Belgia și nu s-a supărat nimeni. Mai ales că o cunosc foarte bine pe Serena și pe tatăl ei. Nu înțeleg de ce e scandalul acesta înaintea unui meci'', a spus Ilie Năstase.

Întrebat ce pedeapsă crede că va primi, Năstase a răspuns: ''Mă aștept la vreo 10 ani de pușcărie''.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close