Antena 3 Actualitate Iliescu nuntaş în Ciorogârla

Iliescu nuntaş în Ciorogârla

25 Aug 2007   •   19:13
Iliescu nuntaş în Ciorogârla

Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, a fost sâmbătă, pentru câteva ore, într-o ipostază mai puţin obişnuită - aceea de nuntaş. Însoţit de SPP-işti, şi de doctorul Sorin Oprescu, fostul şef al statului a mers la Ciorogârla, la un coleg de partid - fost lider sindical, care şi- a însurat băiatul din Italia. De cum a intrat în sat, fostul preşedinte a devenit atracţia întregii comune. Cu mic cu mare, toţi s-au îngrămădit să dea mâna cu ei. A stat la naşi doar câteva secunde, că a trebui să se mute de îndată la ginerică acasă. La ginere, alţi oameni, aceeaşi sesiune de fotografii şi mulţumiri pentru o astfel de vizită. Vizibil afectat de primire, şi aflând că mirele e plecat să-şi caute mulţumirea materială în Italia, fostul preşedinte a ţinut o lecţie de istorie, depănând şi amintiri de la propria nuntă.

Câteva ore la mire şi apoi un drum la mireasă, autografe, poze şi discuţii peste gard cu vecinii. Aşa a fost sâmbătă la o nuntă cu Ion Iliescu. Sătenii din Ciorogârla au zile la rând ce să povestească, mai ales că fiecare i-a cerut câte ceva.

Observator

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close