Antena 3 CNN Actualitate Iliescu vrea congres extraordinar: "PSD a obţinut cel mai mic scor din istorie"

Iliescu vrea congres extraordinar: "PSD a obţinut cel mai mic scor din istorie"

Iliescu vrea congres extraordinar: "PSD a obţinut cel mai mic scor din istorie"
26 Noi 2007   •   12:20

Preşedintele de onoare al social-democraţilor, senatorul Ion Iliescu, a declarat luni, în exclusivitate la Antena 3, că în PSD ar trebui declanşat un congres extraordinar şi nu ar trebui să existe niciun motiv de bucurie în partid din cauza rezultatelor obţinute de social-democraţi în alegerile europarlamentare. Ion Iliescu recunoaşte că PSD a obţinut duminică cel mai mic scor electoral din istoria sa. Şi spune, de asemenea, că doar congresul poate face o analiză extrem de serioasă despre cum, după trei ani de opoziţie, PSD a ajuns la puţin peste 20 la sută şi, peste toate acestea, dreapta românească din eşicherul politic se întăreşte pe zi ce trece.

?După trei ani de căutări şi de atacuri interne, scorul electoral obţinut la alegerile de duminică este mulţumitor?, a spus Mircea Geoană la sfârşitul şedinţei de luni. Liderul PSD a mai declarat că "cine se gândeşte la un congres, se gândeşte, probabil, la cel din 2010, aşa cum prevede statutul PSD."

"Mă interesează de ce nu au ieşit alegătorii PSD la vot. Mă interesează unde s-a greşit pentru a repara răul făcut?, a spus şi Victor Ponta. El crede că bătălia decisivă pentru PSD se va da la alegerile locale din 2008.

ILIESCU PROPUNE CONVOCAREA UNUI CONGRES AL PSD

GEOANĂ: SCORUL OBŢINUT LA EUROALEGERI E MULŢUMITOR

Citiţi GEOANĂ: PSD A REALIZAT UN SCOR RELATIV BUN

Antena 3

×
Parteneri
1,5 milioane de angajați români ar putea avea salarii mai mici, din iulie
x close