Antena 3 CNN Actualitate Imagine rară. Laura Codruța Kovesi, așa cum nu ați mai văzut-o - FOTO

Imagine rară. Laura Codruța Kovesi, așa cum nu ați mai văzut-o - FOTO

Imagine rară. Laura Codruța Kovesi, așa cum nu ați mai văzut-o - FOTO
27 Apr 2016   •   18:28

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat marți, după ce Direcția Națională Anticorupție a primit din partea Alianței pentru o Românie Curată premiul pentru cea mai activă instituție în anul 2015 în favoarea bunei guvernări, că este trist faptul ca într-o țară democratică o instituție de forță să se bucure de o asemenea popularitate în rândul cetățenilor, potrivit Agerpres.

"Este trist că într-o țară democratică o instituție de forță să se bucure de o asemenea popularitate, dar cred că acest lucru ne arată o dorință foarte mare a cetățenilor de a rezolva această problemă a corupției. Acum 10 ani, corupția era un fenomen sistemic în România. Nu putem spune că acum nu este o problemă gravă sau nu putem spune că este o problemă care nu s-a rezolvat. Putem însă spune că avem instituții care luptă eficient în combaterea acestui fenomen și rezultatele din ultimii ani dovedesc acest lucru. DNA nu este un om, DNA este o instituție formată din oameni tineri, oameni curajoși, activi, care doresc să facă ceva și să schimbe lucrurile în România", a declarat Laura Codruța Kovesi.

Premiul a constat într-o minge de baschet, care i-a fost înmânată procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, de către Alina Mungiu Pippidi.

foto: romaniacurata.ro

×
Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close