Antena 3 CNN Actualitate Imagini cu politicienii pe bicicletă. Cine a dat startul modei mersului pe două roți

Imagini cu politicienii pe bicicletă. Cine a dat startul modei mersului pe două roți

Imagini cu politicienii pe bicicletă. Cine a dat startul modei mersului pe două roți
Sursa foto: foto- captura Antena 3
21 Iul 2018   •   17:35

Primarii, miniștrii si premierii au oferit o imagine de neuitat tuturor celor care i-au văzut într-o ipostază în care nu apar prea des… pe două roți. Fie că erau la costum sau în ținute lejere, politicienii noștri fac și sport în aer liber. Andreea Cigolea vă oferă imagini inedite cu ei pe bicicleta.
 
Printre cei care au dat startul modei cu bicicleta a fost fostul premier Adrian Năstase. În 2005, politicianul a făcut o tură cu bicicleta primită cadou, cu ocazia împlinirii vârstei de 55 de ani, de la Sorin Oprescu. Îmbrăcat la costum, Năstase a mers atunci pe două roți pe culoarul Camerei Deputaților, spre surprinderea tuturor celor prezenți în Parlament.

Printre cei care au dat startul modei cu bicicleta a fost Adrian Năstase. A mers pe două roți pe culoarul Camerei Deputaților, spre surprinderea tuturor celor prezenți în Parlament. 

În 2014, Klaus Iohannia a apărut pentru prima dată pe bicicletă, chiar în campanie. 

În 2008, Sorin Oprescu și Daciana Sârbu au traversat centrul capitalei într-un marș organizat pentru inaugurarea unui centru de închiriat biciclete din București. 

Și Gabriela Firea i-a îndemnat de foarte multe ori pe bucureșteni să lase autoturismele și să ia bicicletele. 

 

×
Subiecte în articol: imagini bicicleta
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close