Antena 3 CNN Actualitate Imagini în premieră: Crima din Galaţi are un suspect (VIDEO)

Imagini în premieră: Crima din Galaţi are un suspect (VIDEO)

Imagini în premieră: Crima din Galaţi are un suspect (VIDEO)
05 Aug 2008   •   19:48

Crima oribilă de la casa de amanet din Galaţi are acum un suspect principal. După sute de audieri, poliţiştii s-au concentrat pe fiul unui poliţist. Suspectul a reuşit, însă, să fugă. Poliţia a făcut publice imaginile de la locul accidentului, surprinse de camera de supraveghere.

Femeia intră în casa de amanet. Îşi scoate sacoul şi se întoarce spre uşa de la toaletă. De acolo iese şi criminalul. Câteva minute de luptă cu criminalul şi 14 lovituri de cuţit o răpun pe femeie. Ucigaşul fuge, iar casiera are puterea să iasă până la uşa casei de amanet, unde cere ajutor. După câteva secunde, se prăbuseşte.



Aceleaşi camere din casa de amanet îl surprind pe tânăr cu o lună înainte să lovească. Intră în magazin cu pretextul de a amaneta un lanţ de aur. Se uită bine după camerele de supraveghere. Culmea ironiei, în spatele suspectului se opreşte un alt bărbat. Are scris pe tricou ?remember? (aminteşte-ţi).

După crima oribilă de la Galaţi, au urmat sute de audieri, iar astăzi poliţiştii au ieşit la rampă să anunţe că au un suspect dar că l-au pierdut.

Fără nicio probă palpabilă, anchetatorii au hotărât să-l interneze pe tânăr într-un centru de plasament, de unde să fie supravegheat. Numai că băiatul s-a făcut nevăzut.

Inculpatul în acest moment este cercetat în lipsă şi faţă de acesta s-a luat măsura arestării preventive în lipsă.

După două luni, timp în care părinţii femeii ucise sperau să primească o veste bună din partea anchetatorilor, au aflat că, de fapt, criminalul fetei lor umblă în continuare în libertate.

Observator

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close