Antena 3 CNN Actualitate Imagini înduioșătoare. O fetiță de 5 ani plânge pentru că nu poate merge la vot. Cu cine voia să voteze

Imagini înduioșătoare. O fetiță de 5 ani plânge pentru că nu poate merge la vot. Cu cine voia să voteze

Supărare mare pentru o fetiță de doar cinci ani din Bacău. Aceasta plânge pentru că a aflat că este prea mică și nu are dreptul să voteze precum părinții și bunicii ei.

Imagini înduioșătoare. O fetiță de 5 ani plânge pentru că nu poate merge la vot. Cu cine voia să voteze
de Dan Gabor    |    06 Dec 2020   •   17:38

″- De ce plângi?

- Pentru că vreau să votez.
- Ce vrei să faci?
- Să votez.
- Tu, vrei să mergi la vot? Bravo, tati! Și cu cine votezi?
- Cu mami și cu tati”, este conversația dintre copilă și tatăl ei, potrivit stirileprotv.ro.

Alegeri parlamentare 2020. Aproximativ 19 milioane de români, așteptați la urne, pentru a decide cine vor fi cei 465 de parlamentari care vor decide viitorul României în următorii patru ani.

Alegeri parlamentare 2020. Aproximativ 19 milioane de români sunt aşteptaţi, astăzi, la urne, pentru a decide cine vor fi cei 465 de parlamentari care vor decide viitorul României în următorii patru ani. Antena 3 te ţine informat minut cu minut despre ce se întâmplă în secţiile de votare, dar şi în culisele partidelor, iar la ora 21.00 doar de la noi află întreaga ţară primele rezultate ale alegerilor.

Tot la Antena 3 poţi câştiga o maşină de parlamentar: Dacia Duster. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicaţia Sinteza Zilei, să urmăreşti Antena 3, să afli indiciile oferite oră de oră şi să răspunzi la întrebări.

La finalul zilei, telespectatorul care a răspuns corect la toate cele zece întrebări adresate pe parcursul întregii zile poate câştiga un autoturism Dacia Duster. Mai multe amănunte despre concurs:
Tot la Antena 3, la ora 21.00, va fi prezentat singurul exit poll din România. Află primul rezultatele. Toate partidele, toate televiziunile sunt cu ochii pe Antena 3. În exclusivitate, singurul exit poll, singura sursă.
Alegeri parlamentare 2020. Informaţii actualizate minut cu minut

Ora 17.00 - Prezenţa la vot la această oră este de 25,20%, astfel că 4.585.708 de români şi-au exercitat dreptul până la această oră.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close