Antena 3 CNN Actualitate Imagini cu momentul în care un tânăr intră cu 180 km/h într-un stâlp din centrul orașului Cluj-Napoca

Imagini cu momentul în care un tânăr intră cu 180 km/h într-un stâlp din centrul orașului Cluj-Napoca

Avem imaginile impactului devastator în care un tânăr, în vârstă de 25 de ani, ajunge cu maşina în stâlp la o viteză de 180km/h pe o stradă din Cluj Napoca. Atenție, urmează informaţii cu impact emoțional!

Imagini cu momentul în care un tânăr intră cu 180 km/h într-un stâlp din centrul orașului Cluj-Napoca
Sursa foto: Captura video Antena 3
de Claudia Popovici    |    25 Sep 2022   •   16:35

Potrivit surselor, tânărul care a murit în impact a fost condamnat pentru trafic de droguri. 

Cert este că înainte de tragedie victima a pierdut o sumă uriaşă de bani într-o sală de jocuri. Este şi motivul pentru care, potrivit martorilor, s-a urcat nervos la volan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tragedia a avut loc în zorii zilei puţin după ora 06:00. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum tânărul gonea cu maşina pe șoselele din Cluj-Napoca.

Martorii spun că șoferul teribilist, în vârstă de 25 de ani, ar fi pornit în cursa nebună de supărare că a pierdut mulți bani la jocurile de noroc.

"Colega mi-a zis că băiatul a venit aici, a băgat ceva bani mulţi şi a plecat nervos. Era şi fratele lui aici şi a plecat după el", spune angajatul de la casino.

Tânărul de 25 de ani venea din zona centrală. Din cauza vitezei a pierdut controlul a intrat întâi în stâlpii mici de pe marginea drumului, apoi într-un stâlp de iluminat. 

Imediat, la locul impactului au ajuns poliţiştii, pompierii şi SMURD-ul. Ulterior, a fost solicitat şi un echipaj de descarcerare.

"Odată ce au ajuns la faţa locului pompierii au găsit un autoturism puternic avariat în care se afla un tânăr încarcerat. Din nefericire, acesta prezenta leziuni incompatibile cu viaţa", spune Paul Olaru, ISU. 

"Va dați seama cum o putut să meargă el şi singur, de unde venea el în halu asta să intre acolo. A dărâmat stâlpul", spune o femeie.

Potrivit autorităţilor, la momentul impactului, tânărul gonea cu 180 de kilometri la oră. Autoritățile au deschis o anchetă. 

×
Subiecte în articol: accident Cluj Napoca tânăr mort
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close