Antena 3 CNN Actualitate Imagini în premieră națională la Sinteza Zilei: Ce a făcut Gheorghe Moroşan înainte să-și ucidă victimele

Imagini în premieră națională la Sinteza Zilei: Ce a făcut Gheorghe Moroşan înainte să-și ucidă victimele

Ediţie incendiară miercuri seară, la Sinteza Zilei. Mihai Gâdea a prezentat imagini în premieră națională cu Gheorghe Moroşan, criminalul de la Oneşti care a sechestrat şi ucis doi bărbaţi.

Imagini în premieră națională la Sinteza Zilei: Ce a făcut Gheorghe Moroşan înainte să-și ucidă victimele
03 Mar 2021   •   22:28

''Priviţi momentul în care iese în balcon şi scoate iataganul, că acela nu era un cuţit. Are un cuţit foarte lung. Iese la geam, pentru că ştie că este filmat, vorbeşte la telefon cu soţia, cu Poliţia în repetate rânduri. A fugit din dreptul geamului, se întoarce.

Uitaţi-vă cu atenţie. La un moment dat scoate cuţitul pe geam pentru că voia să se vadă că este ameninţător. Voia să se vadă că este interesat să provoace lucruri teribile. Fiind în dreptul geamului ştie că este filmat, pentru că ceruse lucrul acesta şi se instalase camera respectivă.

Gheorghe Moroşan a ieşit la geam cu un cuţit de 40 de centimetri

Se plimbă în faţa geamului şi scoate cuţitul pe geam. Este un cuţit foarte mare. Are 40 de centimetri. Scoate cuţitul pe geam şi nu este interesat de nimic altceva. Scoate cuţitul pe geam şi îşi arată ostaticii. Îi aduce la geam. Mai face un lucru. Cere Poliţiei ţigări, dar ce să vedeţi, criminalul, aşa cum veţi afla din interviul acordat de fiica sa din Germania, nu fumează. A cerut ţigările pentru muncitori? Nu, le-a cerut pentru altceva.

Cum de a reuşit să intre în acel apartament? Cum a reușit să imobilizeze doi oameni? Doi oameni tineri care muncesc, deci au forță.

Informaţia pe care vreau să o dau în exclusivitate în momentul de faţă este că a mers cu soţia sa la uşă. Erau extrem de bine pregătiţi. Totul fusese aranjat meticulos. Aveau un spray paralizant pe care l-au pulverizat în momentul în care uşa s-a deschis. Urmele acestui spray au fost descoperite la autopsie, iar informaţiile care vin de la autopsie sunt teribile. Ne uităm încă o dată la momentul în care iese pe geam şi scoate cuţitul, Aceste imagini sunt filmate. E foarte interesat să fie văzut de Poliţie şi camerele de luat vederi. E foarte interesat să se vadă că are ostaticii pe care îi pune în geam şi să se vadă faptul că are o armă albă cu care poate să le ia viaţa.

Poliţia a venit şi a spus că nu a putut să intervină dintr-un alt balcon sau de sus, pentru că este ţiglă pe bloc. 

Totul a fost filmat

Noi avem imaginile cu soţia care este luată şi dusă în faţa blocului pentru a vorbi cu poliţiştii. Soţia este luată şi dusă în faţa blocului de poliţişti în mod absolut şocant. Soţia le arată lucruri în telefon, fotografii şi tot felul de lucruri, dar Poliţia o cunoştea pe această doamnă şi aici este o nouă informaţie în exclusivitate (...) Vecinii sunt complicii acestei familii, pentru că ei i-au informat că se aud zgomote în apartamentul lor'', a spus Mihai Gâdea.

Imagini şocante după crimele comise de Gheorghe Moroşan

''Vă avertizez că sunt imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional (...) I-a omorât în casă şi nu pe balcon. Sunt urme masive de sânge în casă. Noi avem multe alte imagini din casă, însă din motive deontologie profesională nu le vom prezenta'', a adăugat Mihai Gâdea.

Gheoghe Moroşan a ucis doi electricieni care veniseră să renoveze apartamentul pe care bărbatul l-a pierdut în instanță

Doi muncitori care efectuau lucrari de renovare intr-un apartament din Onesti au fost luati ostatici Gheorghe Moroșan, fostul proprietar al locuinţei.

Acesta a pierdut apartamentul in instanță, dar pentru că nu a suportat ideea, își făcuse un obicei să vină zilnic, timp de 11 ani, să vadă locuința. Când i-a văzut pe cei doi muncitori, a intrat peste ei și i-a amenințat cu cuțitul.

La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. Negocierile s-au sfarsit tragic când unul dintre ostatici ar fi încercat să iî smulgă cuțitul răpitorului.

Criminalul a reşsit să îi înjughie pe cei doi muncitori chiar în momentul în care și Politia a intrat în apartament. Unul dintre ei a murit pe loc, iar al doilea la spital.

Agresorul, în vârstă de 68 de ani, a fost împuscat de politiști, însă a fost operat iar acum se află în stare stabilă. 

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Onesti negociere
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close