Antena 3 CNN Actualitate Imagini şocante: Bătaie generală între clienţii romi şi doi bodyguarzi, într-un bar din Bistriţa-Năsăud

Imagini şocante: Bătaie generală între clienţii romi şi doi bodyguarzi, într-un bar din Bistriţa-Năsăud

Imagini şocante: Bătaie generală între clienţii romi şi doi bodyguarzi, într-un bar din Bistriţa-Năsăud
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Dec 2011   •   23:23

Bătaie cu scaune, ca-n vestul sălbatic într-un bar din localitatea Beclean, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Cei doi agenţi de bază care au fost chemaţi să calmeze spiritele i-au enervat şi mai tare pe clienţii de etnie romă şi a început o bătaie generală. Bodyguarzii au fost bătuţi cu scaune şi sticle sparte şi au ajuns la spital. Agresorii au fost iniţial reţinuţi, dar deşi au făcut prăpăd în bar, anchetatorii au decis să-i cerceteze în libertate. Vă avertizăm că urmează imagini şocante.

Scandalul a pornit de la un grup de romi care băuseră prea mult. Cei doi agenţi de pază chemaţi în ajutor de patronul localului au fost învinşi de furia romilor şi totul a degenerat într-o bătaie cu scaunele şi sticlele sparte. Patronul barului spune că romii s-au scandalizat când li s-a atras atenţia că fac prea mult zgomot.

După ce au iesit învingători cu oamenii de pază, romii s-au răzbunat şi pe patronul barului.

Agresorii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, dar anchetatorii au stabilit că pot fi cercetaţi în continuare în libertate şi le-au dat drumul.

Romii vor trebui să plătească pagubele provocate în bar, care se ridică la 1.600 de lei.

 


×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close