Antena 3 CNN Actualitate Imagini spectaculoase. Locul în care zăpada atinge și un metru înălțime

Imagini spectaculoase. Locul în care zăpada atinge și un metru înălțime

În România iarna nu s-a instalat în toată puterea cuvântului. Doar la munte stratul de zăpadă este ceva mai consistent, însă în rest copiii se uită cu jind pe ferestre așteptând să vină vremuri mai prielnice săniușului.

Imagini spectaculoase. Locul în care zăpada atinge și un metru înălțime
Sursa foto: Facebook/ Info Trafic RO&UE
de Dan Gabor    |    08 Dec 2020   •   21:23

Cu toate acestea, meteorologii au emis marți seară o informare meteorologică în care anunță până miercuri dimineață, mai ales în sud-estul ţãrii, precipitaţii predominant sub formã de ploaie, cu depuneri de polei, mai ales în Bãrãgan şi în sud-estul Moldovei. În Carpaţii de Curburã, în Carpaţii Meridionali, în restul Munteniei şi al Moldovei meteorologii spun că va ninge şi se va depune strat nou de zãpadã, în medie de 5...10 cm.

În alte părți însă, iarna este ceva mai pusă pe treabă. Spre exemplu austriecii s-au trezit marți dimineață cu zăpadă, care în unele locuri atingea și 1un metru înălțime. Câteva zone au rămas fără electricitate, iar oamenii și-au deszăpezesc mașinile pentru a-și putea încărca telefoanele mobile și pentru a asculta știrile la radio, potrivit paginii de Facebook Info Trafic RO&UE.

AUSTRIA-COD ROSU DE NINSOARE Austria s-au trezit de dimineață cu zăpadă, care in unele locuri atinge și 1 m...

Posted by Info Trafic RO& UE on Tuesday, December 8, 2020

×
Subiecte în articol: zapada
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close