Antena 3 CNN Actualitate Imagini virale cu Joe Biden care se prăbuşeşte pe scenă la o ceremonie militară, în SUA

Imagini virale cu Joe Biden care se prăbuşeşte pe scenă la o ceremonie militară, în SUA

Preşedintele american, Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, s-a împiedicat şi a căzut pe scenă în cursul unei ceremonii militare, joi, la Colorado Springs, în vestul Statelor Unite.

Imagini virale cu Joe Biden care se prăbuşeşte pe scenă la o ceremonie militară, în SUA
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    02 Iun 2023   •   18:21

Incidentul s-a petrecut imediat după ce preşedintele SUA, Joe Biden, înmânase ultima diplomă studenţilor Academiei Forţelor Aeriene, în Colorado.

În imaginile devenite virale pe internet se observă cum Joe Biden se prăbușește pe scenă după ce se împiedică de un sac negru.

Joe Biden s-a ridicat apoi în picioare cu ajutorul unui militar aflat alături şi al gărzilor sale de corp, moment în care arată cu degetul spre acest sac, pentru a explica motivul căderii sale.

Casa Albă nu a oferit imediat nicio informație despre incident şi eventualele consecințe ale acestuia.

Reamintim că, în iunie 2022, o altă imagine a preşedintelui Joe Biden a devenit virală după ce a căzut în timpul unei plimbări cu bicicleta. Şi atunci, Joe Biden s-a ridicat şi nu a suferit nicio vătămare vizibilă.

În acest context, vârsta şi condiţia fizică a preşedintelui SUA, Joe Biden, au devenit un subiect constant de atac de partea unora dintre adversarii săi politici.

După acest incident, criticii au spus că Joe Biden este prea bătrân pentru a candida pentru un al doilea mandat ca președinte.

Mai mult, sondajele recente sugerează că majoritatea alegătorilor americani sunt îngrijorați de vârsta lui înaintată.

×
Subiecte în articol: Joe Biden presedintele SUA cade
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close