Antena 3 CNN Actualitate Imaginile care au dus la suspendarea lui Florian Coldea

Imaginile care au dus la suspendarea lui Florian Coldea

Imaginile care au dus la suspendarea lui Florian Coldea
Sursa foto: sursa foto: Agerpres
12 Ian 2017   •   20:50

Generalul Florian Coldea, şeful operativ al SRI,  a fost suspendat, joi, din funcție, după apariția informațiilor referitoare la relațiile sale cu omul de afaceri Sebastian Ghiță.

Totul a fost dezvăluit chiar de fostul deputat Sebastian Ghiţă. care a prezentat în filmuleţele sale dovezi ale relaţiei apropiate pe care o avea cu Florian Coldea.Sebastian Ghiță relatează în clipul video difuzat miercuri seară la postul TV pe care îl pastronează, că la începutul lui 2010 a fost împreună cu Florian Coldea și familiile lor în Seychelles.

''Am stat împreună şi se poate verifica uşor. Am stat la Hilton Seychelles SPA. Dintr-o întâmplare am găsit acasă pliantul de la hotel. Am stat 10 zile şi îmi aduc aminte că îl rugam să-l ajute pe Ponta să câştige alegerile PSD, însă Coldea îmi spunea că Băsescu nu-l vrea pe Ponta'', precizează Ghiță.
Iar Sebastian Ghiţă susţine că are dovezi ale unor sejururi împreună cu familia Coldea şi în Toscana şi Disneyland.

Iar faptul că au mers în concedii împreună nu este singura dovadă a relaţiei apropiate dintre Sebastian Ghiţă şi şeful operativ al SRI, Florian Coldea.

Fostul deputat a arătat, într-un alt episod al serialului său de dezvăluiri, imagini cu Florian Coldea în vizită la vila sa de la Cheia.

''În februarie 2015 a fost oaspetele meu la o vilă a familiei de la Cheia. A venit împreună cu familia sa. Am dovezi și am să vi le arăt. Iată imaginile”, a spus Sebastian Ghiță.

 

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close